KALİTE POLİTİKASI

Lokum Atölyesi A.Ş’ de üretilen lokum, pişmaniye ve şekerleme grubu, kuruyemiş, kurumeyve, pestil, köme grubu, dondurma, dondurmalı irmik ve Afyon kaymağı grubu, şerbetli tatlılar grubu, çikolata ve draje grubu, baklava grubu, Türk kahvesi grubu, unlu mamuller, baharat grubu ve sıcak ve soğuk içecek grubu ürünlerinin kalite ilkelerine uygun olarak üretimi gerçekleştirilecektir.

İçinde bulunduğumuz değişen dünya koşulları ve rekabet ortamı içinde kalite yönünde sürekli bir gelişim hareketi söz konusudur. Bu durum hayatımıza pazarda var olma mücadelemizi etkilemektedir. İş hayatımızda da bizi kalite yönünden sürekli araştırıcı, geliştirici ve kaliteli olmaya zorlamaktadır.

Bu kapsamda;

  • Lokum Atölyesi olarak sattığımız ürünlerin güvenliği ve insan sağlığı her türlü maddi getirinin üzerinde tutulmaktadır. Ürünlerimizin yasal sınırlamalara ve Lokum Atölyesi kalite kriterlerine uygunluğu garantimiz altındadır.
  • Müşteri istek ve beklentileri kalite hedeflerimizi şekillendirecektir.
  • Kaliteyi bugün elde ettiğimiz düzey olarak değil sürekli gelişim olarak kabul edebiliriz.
  • Çalışanlarımızı eğitimli, mutlu ve paylaşımcı olmaları bizim için önemlidir ve gelişimlerini sağlayacağız.
  • Tedarikçilerimiz ile taşeronlarımız ile iş birliği içerisinde çalışacağız ve müşteri memnuniyetini öncelik alarak isteklerinin, beklentilerinin yerine getirilmesinde önderlik yapacağız.
  • Kalite şirketimizin, çalışanlarımızın, ailelerimizin geleceği ve güvencesi olacaktır.
  • Yaptığımız tüm işlemlerde çevreye karşı duyarlı olacaktır.
  • Ürünlerimizin kalitesini kontrol etmek amacıyla, resmi ve özel laboratuvarlar ile koordinasyon halinde çalışılmaktadır. Bu laboratuvarlarda, mağazalarımızda satılan tüm gıda ürünlerinin fiziksel, kimyasal, mikrobiyolojik analizleri yapılmaktadır. Satışa sunduğumuz gıda ürünlerimizde, patojen olan ve olmayan mikroorganizmalar, toksinler, zirai ilaç kalıntıları, kullanımı sınırlı katkı ve koruyucular, GDO varlığı vb. gibi insan sağlığını tehdit edebilen yasal parametrelerin kontrolü düzenli olarak yapılmaktadır.
  • Mal kabul süreci ile başlayan üretim aşaması ile devam eden depo stokları ve sevkiyata kadar tüm süreçlerde ilgili ulusal ve uluslararası güncel mevzuat, yönetmelik, standart, tebliğ ve/veya kanunlara, Kalite ve Gıda Güvenliği Standartlarına, Helal üretim koşullarına ve sağlık kurallarına ve otantisiteye uygun ürün üretmek,

Yukarıdaki konuları gerçekleştireceğimizi taahhüt ederiz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Sizlere en iyi alışveriş deneyimini sunabilmek adına sitemizde çerezler(cookies) kullanmaktayız. Detaylı bilgi için Kvkk sözleşmesini inceleyebilirsiniz.