SULTAN KADAYIFLI KAYMAKLI ANTEP FISTIKLI LOKUM
İçindekiler: Toz Şeker, Antep fıstığı (%15), Kaymak (%15) (Pastörize Manda Sütü, Pastörize İnek Sütü Kreması (Yağ Oranı En Az %60), Mısır Nişastası, Tel Kadayıf (glüten) (%5), Çöğen Suyu, Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit), Doğal Aroma Verici (Vanilin).
Alerjen Uyarısı: Ürün süt ve süt ürünü, Antep fıstığı, glüten içerir. İz miktarda fındık, badem, ceviz, susam ve yer fıstığı içerebilir.
Özel Muhafaza / Kullanım Koşulları: Buzdolabında (0/4˚C) muhafaza ediniz. Son tüketim tarihi (STT) ve parti numarası ambalaj üzerindedir. Ambalaj açıldıktan sonra iki gün içerisinde tüketiniz. Ürünün, tüketilmeden önce oda sıcaklığında 10 dakika bekletilmesi tavsiye edilir. Doğrudan tüketime uygundur.
Paketleme Şekli: Sizlere daha iyi ve sağlıklı hizmet verebilmek adına, lokumlarımız özel ambalajlarına girmeden önce, vakumlanarak paketlenmektedir.
Not: Ürünlerimizin içinde kimyasal ya da sentetik olan, kıvam vericiler, koruyucular, lezzet verici aromalar, glikoz, mısır şurubu, yapay tatlandırıcılar, gıda boyası vb. katkı maddeleri kesinlikle kullanılmaz.
Ürünlerimiz Afyonkarahisar Merkez fabrikamızda hazırlanmaktadır. Bu nedenle saat 14.00'dan sonraki siparişleriniz bir sonraki iş günü kargoya verilir.
Türk Gıda Kodeksi (TGK) Lokum Tebliği’ne uygun olarak üretilmiştir. İşletmemizde ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Helal Gıda Yönetim Sistemi uygulanmaktadır.
Ürünlerimiz fabrikamızdan en taze haliyle gönderilir.
Menşe Ülke: Türkiye
Gıda İşletmecisi İşletme Kayıt No: TR-03-K-007559